Apivita Herbal Creme Gel με Άρνικα, 40m
Κωδικός: 112240
Barcode: 5201279088941
Βάρος Συσκευασίας: 72gr
Σε απόθεμα
- +
5,55 €
Apivita Herbal Creme Gel με Άρνικα, 40m
Apivita Herbal Creme Gel με Άρνικα, 40m Apivita Herbal Creme Gel με Άρνικα, 40m

Με 97% φυσικά συστατικά.

Χρησιμοποιείται για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις (διαστρέμματα), για περιπτώσεις μυϊκών πόνων από χτυπήματα, για ανακούφιση μετά από έντονη άσκηση, για πρησμένα – κουρασμένα πόδια, για ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων. Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από άρνικα για την αντί-οιδηματική της δράση.

Περιέχει: 5% βάμμα άρνικας, 84% έγχυμα άρνικας. Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Χωρίς: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propyleneglycol, Ethanolamines, Colorants, Άρωμα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3+ ΕΤΩΝ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε, με απαλές κινήσεις, επαρκή ποσότητα στην περιοχή όπου υπάρχει ανάγκη. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την ημέρα για όσο διάστημα κρίνετε απαραίτητο. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Το gel με άρνικα έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 97% φυσικά συστατικά. ΜΕ: Άρνικα*, Δενδρολίβανο, Τσουκνίδα, Κισσός*, Σεντέλα*, Ρούσκο, Αλόη*, Προβιταμίνη Β5, Βισαβολόλη, Αιθ. έλαια* ματζουράνα, λεβάντα. Το νερό έχει αντικατασταθεί από έγχυμα άρνικας. *(Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες).

Συσκευασία: Χαρτινη συσκευασία με σωληνάριο 40 ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

Για μώλωπες από χτυπήματα,πτώσεις & κακώσεις (διαστρέμματα),Για μυϊκούς πόνους από χτυπήματα,Για ανακούφιση μετά από έντονη άσκηση,Για πρησμένα – κουρασμένα πόδια,Για ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.