ΑΜΒΥΞ Ανθόνερο Κατάλληλο για Τρόφιμα, 200ml

Κωδικός: 121552
Barcode: 5202100000149
Βάρος Συσκευασίας: 258gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
3,00 €

ΑΜΒΥΞ Ανθόνερο

Χρησιμοποιείται από τα παλιά χρόνια από τις νοικοκυρές για τον αρωματισμό σπιτικών γλυκών όπως : αμυγδαλωτά, κουραμπιέδες, ανατολίτικα ταψιού και άλλα πολλά. Με φροντίδα της νοικοκυράς γινόταν η παραγωγή του σε κάθε σπίτι κατά την περίοδο της ανθοφορίας των εσπεριδοειδών. Επίσης αναφέρεται σε παραδοσιακές συνταγές για λοσιόν χεριών και προσώπου. Είναι όμως γεγονός ότι από μόνο του είναι ένα θαυμάσιο καλλυντικό, για τα λιπαρά και εφηβικά δέρματα. Έχει την ιδιότητα να αφαιρεί την λιπαρότητα και να σφίγγει τους πόρους. Τα αποτελέσματά του επί της ακμής είναι πράγματι εκπληκτικά! Την καταπραύνει σε μεγάλο βαθμό και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν επιτρέπει την επανεμφάνισή ή την περαιτέρω εξάπλωσή της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι από άντρες, με πολύ λιπαρό δέρμα, μετά το ξύρισμα.

Προσοχή
Κυκλοφορούν πολλά συνθετικά τύπου Ανθόνερο, που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στο δέρμα αλλά είναι και ακατάλληλα προς βρώση. Βεβαιωθείτε για την ένδειξη »Φυσικό Αρωματικό Παρασκεύασμα» επί της συσκευασίας.

Κυκλοφορεί σε φιάλη των 200 κ.ε. και είναι φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα.
Θα το βρείτε σε Φαραμκεία, Καταστήματα Καλλυντικών και Σούπερ Μάρκετ.

Χρησιμοποιείται από τα παλιά χρόνια από τις νοικοκυρές για τον αρωματισμό σπιτικών γλυκών & ως καλλυντικό.

Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςΑμβυξ
Barcodes5202100000149, 5203216000139
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.