Apivita 5% Essential Oil Rose in Jojoba Oil, 10ml
Κωδικός: 113610
Barcode: 5201279016111
Βάρος Συσκευασίας: 52gr
Σε απόθεμα
- +
13,03 €
Apivita 5% Essential Oil Rose in Jojoba Oil, 10ml
Apivita 5% Essential Oil Rose in Jojoba Oil, 10ml

Απολιθώματα εκατομμυρίων ετών έχουν αποδείξει ότι το τριαντάφυλλο υπάρχει εδώ και 32 περίπου εκατομμύρια χρόνια. Στην ιστορία έχει μείνει ως η "βασίλισσα των λουλουδιών" και έχει αποτελέσει έμπνευση για την ιατρική, τη λογοτεχνία, την ποίηση, την τέχνη και τον έρωτα. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μια σταγόνα αιθερίου ελαίου, πράγμα που το κάνει - όχι άδικα, ένα από τα πιο ακριβά αιθέρια έλαια στον κόσμο.

Ομορφιά: Ενυδατώνει ακόμα και το πιο ξηρό δέρμα. Λειτουργεί σαν εξαιρετικό τονωτικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Σώμα: Βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ναυτίας και της κακής κυκλοφορίας.

Πνεύμα και Νους: Είναι ηρεμιστικό απαλύνει τις συναισθηματικές εξάρσεις που σχετίζονται με θλίψη, θυμό, ζήλια και δυσαρέσκεια αντικαταθλιπτικό και βοηθάει στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Αντικαταθλιπτικό, βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων λόγω απογοήτευσης ή κατάθλιψης. Βοηθά στην επίτευξη συναισθηματικής ισορροπίας.

Συνδυάζεται με: περγαμόντο, γεράνι, λεβάντα, γιασεμί, νέρολι, σανταλόξυλο, λεμόνι, υλάνγκ-υλάνγκ, φασκόμηλο, ματζουράνα.

Τρόπος Χρήσης: Χρήση στην Αρωματοθεραπεία:

Για ψυχική, σωματική και πνευματική αρμονία και για τη δημιουργία ζεστής, αισθησιακής ατμόσφαιρας: Προσθέστε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο στη κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.

Ιδανικό λάδι προσώπου για την εξισορρόπηση της υγρασίας στο δέρμα, για τόνωση της επιδερμίδας και για λείανση των γραμμών έκφρασης: Κάντε μασάζ με 20 σταγόνες σε 50ml έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς ή έλαιο jojoba. Ιδανικό για χρήση ως λάδι νυκτός για το πρόσωπο.

Για συναισθηματική ισορροπία: Ρίξτε 2 σταγόνες σε ένα μαντήλι και εισπνεύστε ή εισπνεύστε κατευθείαν από το μπουκάλι.

Σε στιγμές θλίψης ή κατάθλιψης: Ρίξτε μία σταγόνα σε μια γωνία του μαξιλαριού σας.

Για την επιλόχειο κατάθλιψη: Προσθέστε 10 σταγόνες στη μπανιέρα.

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή το solarium για 12 ώρες. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιείστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά: Essential Oil Rose 5% in Jojoba Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Citronellol, Geraniol, Linalool, Farnesol, Eugenol, Citral. *(Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες). Μεικτό βάρος (g)=44.

Συσκευασία: Γυάλινο Φιαλίδιο 10ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

Με πολλαπλές ιδιότητες & δυνατότητες χρήσης,Ενυδατώνει & το πιο ξηρό δέρμα,Με αντικαταθλιπτική δράση,Βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας & την αντιμετώπιση της ναυτίας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279016111
Προϊοντική Σειρά Essential Oil
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.