Fillerina Dermocosmetic Filler Treatment Αγωγή Γεμίσματος Ρυτίδων, Βαθμός 2, 28 x 2ml
Κωδικός: 129789
Barcode: 8051417205542
Βάρος Συσκευασίας: 455gr
Εξαντλημένο
Fillerina Dermocosmetic Filler Treatment Αγωγή Γεμίσματος Ρυτίδων, Βαθμός 2, 28 x 2ml
Fillerina Dermocosmetic Filler Treatment Αγωγή Γεμίσματος Ρυτίδων, Βαθμός 2, 28 x 2ml

Fillerina Dermocosmetic Filler Treatment

Στάδιο 2 : Mέτριες ρυτίδες και ορατή χαλάρωση της επιδερμίδας και των ιστών.

Το Fillerina είναι η πρώτη γενιά αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη που χρησιμοποιείται ως καλλυντική αγωγή στο σπίτι. Το προϊόν παίρνει το όνομά του από το μηχανισμό γεμίσματος (filling) των ρυτίδων του προσώπου χάρη στη δράση του κύριου δραστικού συστατικού: ένα μείγμα 6 διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους και μεγέθους που μεταφέρονται σε βάθος από έναν ειδικό φορέα και διεισδύουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος (δοκιμές ex-vivo), με αποτέλεσμα να γεμίζουν και να αυξάνουν τον όγκο των ιστών. Όπως και στις θεραπείες με υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική, σκοπός του προϊόντος Fillerina είναι να επιτρέπει τη διείσδυση σε βάθος μεγάλων ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος στους δερματικούς ιστούς (δοκιμές ex-vivo). Το υαλουρονικό οξύ, το οποίο δεσμεύει το νερό, γεμίζει τα πιο ορατά, βαθιά και εκτεταμένα σημάδια γήρανσης (περιοχές με χαλάρωση, ρυτίδες και ανάγλυφο) και βελτιώνει τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιών.

Το κουτί περιλαμβάνει:

14 δόσεις (2 ml) Gel γεμίσματος
14 δόσεις (2 ml) Φιλμ θρέψης
2 απλικατέρ ακριβείας

Διαθέσιμοι βαθμοί:

Βαθμός 1, Βαθμός 2, Βαθμός 3

Εξωτερική εφαρμογή με διείσδυση σε βάθος

Οι έρευνες που κατέληξαν στη δημιουργία της Fillerina ξεκίνησαν το 2007, με σκοπό την ανάπτυξη και την τελειοποίηση μιας δερμοκαλλυντικής αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, χωρίς ενέσεις, με εύκολη εξωτερική εφαρμογή στο σπίτι. Η αγωγή αποτελείται από ένα Filler gel, με υψηλή συγκέντρωση σε 6 υαλουρονικά οξέα, τα οποία έχουν απορρόφηση σε βάθος από τις διαφορετικές στιβάδες της επιδερμίδας και ένα Φιλμ θρέψης, το οποίο εφαρμόζεται στο πρόσωπο μετά το Filler gel και ολοκληρώνει την αγωγή.

Η Fillerina ενδείκνυται για το γέμισμα των γραμμών έκφρασης, των ρυτίδων και των σημείων του προσώπου που παρουσιάζουν χαλάρωση: ζυγωματικά, περίγραμμα του προσώπου, χείλη. Η Fillerina εφαρμόζεται με το ειδικό απλικατέρ για να μεγιστοποιηθεί η δράση του Filler gel, αφού είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η κατάλληλη ποσότητα με ακρίβεια κατά μήκος των ρυτίδων. Οι ειδικοί της Labo συνιστούν για βέλτιστα αποτελέσματα την κατανάλωση 2 ποτηριών νερού, μισή ώρα πριν την αγωγή Fillerina.

Fillerina Dermocosmetic Filler Treatment Αγωγή Γεμίσματος Ρυτίδων, Βαθμός 1, 2 x 30ml-1 Fillerina Dermocosmetic Filler Treatment Αγωγή Γεμίσματος Ρυτίδων, Βαθμός 1, 2 x 30ml-2

Η πρώτη γενιά αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων & αύξησης του όγκου στα ζυγωματικά & τα χείλη που χρησιμοποιείται ως καλλυντική αγωγή στο σπίτι.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.