Apivita Essential Oil Peppermint, 10ml
Αιθέριο Έλαιο Μέντα
Κωδικός: 114309
Barcode: 5201279005122
Βάρος Συσκευασίας: 52gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
7,68 €
Αιθέριο Έλαιο Μέντα
Apivita Essential Oil Peppermint, 10ml
Apivita Essential Oil Peppermint, 10ml

100% βιολογικό αιθέριο έλαιο.

Στην αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ρώμη η μέντα ήταν πολύ διαδεδομένη στην καθημερινή ζωή. Είναι από τα πιο γνωστά αιθέρια έλαια στην αρωματοθεραπεία καθώς τονώνει, δροσίζει και ανεβάζει τη διάθεση.

Ομορφιά: Ιδάνικο για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με ακμή. Βοηθά να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα και αποτρέπει το σχηματισμό των νέων. Ιδανικό για λιπαρά μαλλιά.

Σώμα: Εξασφαλίζει την ομαλή πέψη. Λειτουργεί ως παυσίπονο για πονοκεφάλους και αναπνευστικά προβλήματα. Ιδανικό για ναυτία. Βοηθάει στην άμεση αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας.

Πνεύμα και Νους: Ανεβάζει τη διάθεση και διώχνει τη πνευματική κόπωση. Ενεργοποιεί το νου και την καθαρή σκέψη και βοηθάει στην αφομοίωση των πληροφοριών.

Συνδυάζεται με: ευκάλυπτο, λεβάντα, δενδρολίβανο, αγριοκυπάρισσο, περγαμόντο, μαντζουράνα, λεμόνι, τεϊόδενδρο.

Τρόπος Χρήσης:

Χρήση στην αρωματοθεραπεία: Ζαλάδα και ναυτία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού: Ρίξτε 2 σταγόνες σε ένα μαντίλι και εισπνεύστε.

Για να ανακούφισετε τα κουρασμένα, πονεμένα πόδια μετά από μια δύσκολη μέρα ορθοστασίας: Προσθέστε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα σε ένα μπολ με νερό και κάντε ποδόλουτρο.

Για την ανακούφιση από δυσπεψία, πεπτικά προβλήματα και ναυτία: Ρίξτε 1 σταγόνα μέντας σε καστανή ζάχαρη ή σε μέλι για να αρωματίσετε το τσάι σας.

Χρήση ως εντομοαπωθητικό: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.

Πονοκέφαλος και ημικρανία: Προσθέστε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας σε 5 ml έλαιο αμυγδάλου και κάντε μασάζ στους κροτάφους και στον αυχένα.

Για δροσερή αναπνοή και συγχρόνως προστασία των δοντιών: Προσθέστε 1 σταγόνα μέντα σε ένα ποτήρι νερό και κάντε στοματικές πλύσεις.

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια: Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά: Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Limonene, Linalool. Μεικτό βάρος (g)=45.

Συσκευασία: Γυάλινο Φιαλίδιο 10ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

100% βιολογικό, Με πολλαπλές ιδιότητες & δυνατότητες χρήσης, Τονώνει, δροσίζει & ανεβάζει τη διάθεση, Διώχνει την πνευματική κόπωση, Προσφέρει άμεση αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279005122
Προϊοντική Σειρά Essential Oil
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.