La Roche Posay Respectissime Ultra Doux, Μάσκαρα Noir / Black (Μαύρο) 5,9ml
Κωδικός: 112638
Barcode: 3337872413674
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
La Roche Posay Respectissime Ultra Doux, Μάσκαρα Noir / Black (Μαύρο)  5,9ml
La Roche Posay Respectissime Ultra Doux, Μάσκαρα Noir / Black (Μαύρο)  5,9ml

La Roche Posay Respectissime Ultra Doux, Μάσκαρα Noir / Black (Μαύρο) 5,9ml

Μάσκαρα για θρέψη και απαλότητα.

Μάσκαρα με 94% φυσικά συστατικά που θρέφει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες. Μεταξένιες και φυσικά διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Εύκολο ντεμακιγιάζ. Ιδανική για Ευαίσθητα μάτια και χρήστριες φακών επαφής.

Για όλους τους τύπους βλεφαρίδων. Με νέο εξαιρετικά απαλό και εύκαμπτο βουρτσάκι για φυσικό διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Το απαλό, εύκαμπτο και ακριβείας βουρτσάκι της αγκαλιάζει και διαχωρίζει φυσικά τις βλεφαρίδες, χωρίς να δημιουργούνται "κόμποι".

Απόχρωση: Noir/Black (Μαύρο).

Χαρακτηριστικα: Μετά από 3 χρόνια αποκλειστικής έρευνας, τα εργαστήρια της La Roche-Posay δημιούργησαν μια νέα επαναστατική σύνθεση με 94% φυσικά συστατικά για υψηλή ανοχή και ασφάλεια. Ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια. Εμπλουτισμένη με Έλαιο Argan και Βούτυρο Καριτέ, η Respectissime Ultra Doux προσφέρει ultra άνεση, ultra απαλότητα και ultra ανοχή από την εφαρμογή μέχρι την αφαίρεσή της. Ultra

AΝΕΣΗ: Κρεμώδης σύνθεση με Έλαιο Argan και Βούτυρο Καριτέ. Ultra

ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ: Εύκολο ντεμακιγιάζ χωρίς να προκαλείται τριβή ή/ και ερεθισμός. Ultra ANOXH: 100% των χρηστών αισθάνονται σαν να μη φοράνε μάσκαρα*. *(Μελέτη στη Γαλλία σε 65 γυναίκες, 18-60 ετών, χρήστριες κλασσικών μάσκαρα. Χρήση της Respectissime Ultra Doux για 7 ημέρες, τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα, αντί της συνηθισμένης μάσκαρα).

Αποτελεσματικότητα: Σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάτια*. (*Δοκιμασμένη σε 77 άτομα με 100% ευαίσθητα μάτια). Συσκευασία και Περιεχόμενο: Δοχείο 5,9ml. Νέα συσκευασία που απεικονίζει το βουρτσάκι.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής La Roche Posay
Barcodes 3337872413674
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.