Apivita Natural Oil, Βιολογικό Έλαιο Δάφνη, 100ml
Κωδικός: 119128
Barcode: 5201279005245
Βάρος Συσκευασίας: 244gr
Σε απόθεμα
- +
8,08 €
Apivita Natural Oil, Βιολογικό Έλαιο Δάφνη, 100ml
Apivita Natural Oil, Βιολογικό Έλαιο Δάφνη, 100ml

Apivita Βιολογικό Έλαιο Δάφνη

100% φυσική σύνθεση. Ανάγκες: Φθινοπωρινή περιποίηση, Ξηρά & εύθραυστα μαλλιά, Λάμψη & αναζωογόνηση.

Το βιολογικό έλαιο δάφνη παράγεται από εκχύλισμα φύλλων δάφνης σε λάδι ελιάς, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο δάφνης, προερχόμενα από βιολογικές καλλιέργειες. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, ενισχύει τη δομή της τρίχας, θρέφει και δίνει λάμψη στα μαλλιά. Χάρη στις τονωτικές του ιδιότητες, είναι ιδανικό για την περίοδο της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ICEA.

Τρόπος Χρήσης: Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό του κεφαλιού για 2-3 λεπτά. Αφήστε το να δράσει για μισή ώρα και στη συνέχεια λούστε τα μαλλιά σας. Δεν συνίσταται για παθολογική τριχόπτωση. Προσθέστε αιθέρια έλαια , ή συνδυάστε τα φυτικά έλαια μεταξύ τους και δημιουργήστε το δικό σας, προσωπικό προϊόν περιποίησης APIVITA. Μόνο για εξωτερική χρήση. Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Συστατικά: Olea Europaea (Olive Fruit) Oil, Laurus Nobilis (Leaf) Extract, Sorbic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Laurus Nobilis Oil, Limonene, Linalool, Eugenol. Μεικτό βάρος (g)=215.

Συσκευασία: Χάρτινη συσκευασία, με Γυάλινο Φιαλίδιο με δοσομετρητή 100ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

100% φυσικό, Με τονωτικές ιδιότητες, Ενισχύει τη δομή της τρίχας, θρέφει, αναζωογονεί & δίνει λάμψη στα Ξηρά & εύθραυστα μαλλιά, Ιδανικό για την περίοδο της τριχόπτωσης για άνδρες & γυναίκες.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.