Lierac Sunific Autobronzant Gelle Teintee Face, 40ml
Κωδικός: 112530
Barcode: 3508240204556
Βάρος Συσκευασίας: 108gr
Εξαντλημένο
Lierac Sunific Autobronzant Gelle Teintee Face, 40ml
Lierac Sunific Autobronzant Gelle Teintee Face, 40ml

Lierac Sunific Autobronzant Gelle Teintee Face

Φυσικό & Ομοιόμορφο Μαύρισμα - Άμεση Λάμψη

Φέτος το καλοκαίρι, αποκτήστε με μία μόνο κίνηση, όμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Το απολαυστικό Ζελ με Χρώμα για το πρόσωπο είναι μια φροντίδα νέας γενιάς για μαύρισμα χωρίς τον ήλιο, ενισχυμένη με 5% DHA για εξαιρετικά γρήγορο και φυσικό αποτέλεσμα.  Ελαφρώς χρωματισμένο, προσφέρει όψη μαυρισμένης επιδερμίδας απολύτως φυσική, αφήνοντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ LIERAC Η αντηλιακή σειρά Sunific της Lierac κέρδισε το βραβείο υπεροχής PRIX D'EXCELLENCE DE LA BEAUTE 2013 του Marie Claire. - Όψη μαυρισμένης επιδερμίδας πιο γρήγορα και πιο έντονη.

- Φυσικό αποτέλεσμα για το 86% των γυναικών. *
- Άμεση λάμψη.
- Τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα επί 24 ώρες.

* Υποκειμενική εκτίμηση 20 εθελοντών 8 ώρες μετά τη χρήση, 90% 48 ώρες μετά τη χρήση. 

Δροσερό, ενυδατικό ζελ με λαχταριστό άρωμα που περιέχει νέας γενιάς DHA και σύμπλοκο που δρα κατά της γήρανσης και ενεργοποιεί το μαύρισμα. 

  • Ενισχυμένο DHA 5% - Προηγμένο συστατικό αυτομαυρίσματος φυτικής προέλευσης, που προσφέρει στην επιδερμίδα έντονο φυσικό χρώμα 3 φορές γρηγορότερα απ’ ό,τι το κλασικό DHA.
  • Σύμπλοκο αντιγήρανσης και ενεργοποίησης του μαυρίσματος - Εκχύλισμα άνθους πλουμέριας και πεπτίδιο ενεργοποίησης της μελανίνης που δρουν κατά της γήρανσης και ενεργοποιούν το μαύρισμα. 
  • Σύμπλοκο ενυδάτωσης-μαυρίσματος από έλαιο ρούκου και γλυκερίνη.

     

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Επαναλάβετε τη χρήση ώσπου να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα. Έπειτα χρησιμοποιείτε κάθε 2-3 ημέρες, εναλλάξ με την καθημερινή σας φροντίδα προσώπου, για να διατηρήσετε την ένταση του μαυρίσματος. Πλένετε τα χέρια μετά τη χρήση. 

 

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lierac
Barcodes 3508240204556
Προϊοντική Σειρά Sunific
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.