Lierac DERIDIUM PEAUX SECHES, 50ml
Κωδικός: 119869
Barcode: 3508240229368
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Lierac DERIDIUM PEAUX SECHES, 50ml
Lierac DERIDIUM PEAUX SECHES, 50ml

Lierac Deridium Peaux Seches
Κρέμα θρέψης κατά της γήρανσης για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες

Κρέμα θρέψης κατά της γήρανσης για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες Φροντίδα ενισχυμένη με 8% φυτικό αναδομητικό σύμπλοκο, εμπλουτισμένη με έλαιο καλαμποκιού και βιταμίνη E, που θρέφει και ξεδιψάει τις ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Η επιδερμίδα γίνεται λεία και άνετη. Οι ρυτίδες σβήνουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενεργοποιεί τη σύνθεση των υποστηρικτικών ιστών του συνδετικού ιστού
Αποκαθιστά τον δερματικό φραγμό
Αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από την κλινική μελέτη: Βελτίωση του αναγλύφου της επιδερμίδας στις: ρυτίδες στην περιοχή των ματιών: 86% ρυτίδες στο μέτωπο: 54% Μείωση του βάθους των ρυτίδων: Μέτριες ρυτίδες στην περιοχή των ματιών - 57% στο 78% των εθελοντών. Μείωση της συνολικής επιφάνειας των ρυτίδων - 53% στο 57% των εθελοντών. Κλινική μελέτη με όργανα που πραγματοποιήθηκε σε 18 γυναίκες άνω των 30 ετών

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ LIERAC

Πλούσια κρέμα ενισχυμένη με μία αποκλειστική φυτική συνέργεια που δρα στοχευμένα στα σημάδια της γήρανσης
Αναδομητικό σύμπλοκο αλχεμίλλης-κισσού-κοντυλόχορτου 8%: Αποκλειστικό σύμπλοκο της LIERAC, πλούσιο σε φλαβονοειδή και σε τανίνες, που ενεργοποιεί τη βιοσύνθεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τις ινοβλάστες.

Επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης. Έλαια καλαμποκιού και καρύδας, επιλεγμένα για τις ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Βιταμίνη E: Γνωστή ως βιταμίνη της μακροβιότητας και της νεότητας, έχει μέγιστη αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων και όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη ζωτικότητα των κυττάρων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε το πρωί και/ή το βράδυ σε τέλεια καθαρισμένη επιδερμίδα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lierac
Barcodes 3508240229368
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.