Lierac Sunific Apres-Soleil Lait Satin Visage & Corps, 125ml
Κωδικός: 112876
Barcode: 3508240204488
Βάρος Συσκευασίας: 182gr
Εξαντλημένο
Lierac Sunific Apres-Soleil Lait Satin Visage & Corps, 125ml
Lierac Sunific Apres-Soleil Lait Satin Visage & Corps, 125ml

Lierac Sunific Apres-Soleil Lait Satin Visage & Corps

Δροσερό βάλσαμο για το πρόσωπο & το σώμα,επανόρθωση, καταπράυνση και ενυδάτωση, μετά την έκθεση στον ήλιο

Ιδανική κρέμα για επανόρθωση και ενυδάτωση. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, την ενυδατώνει σε βάθος ακόμη και μετά από πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο, ενώ προσφέρει απαράμιλλη λάμψη στο μαύρισμά σας.

LAIT SATIN IRISΕ

Ενεργοποίηση & Παράταση του μαυρίσματος

Εμπλουτισμένο με τα δραστικά συστατικά επανόρθωσης της σειράς SUNIFIC για μετά τον ήλιο, το απαλό αυτό γαλάκτωμα, που ιριδίζει διακριτικά, προσφέρει επιπλέον δράσεις στην επιδερμίδα χάρη στη σύνθεσή του με πεπτίδιο που ενεργοποιεί το μαύρισμα και με ερυθρουλόζη που επιταχύνει και ενισχύει το μαύρισμα φυσικά και ομοιόμορφα. Το μαύρισμα τελειοποιείται σταδιακά και η λάμψη του παρατείνεται όσο διάστημα χρησιμοποιείτε το γαλάκτωμα. Αποτέλεσμα: Υπέροχη χρυσαφένια επιδερμίδα!   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ενεργοποιεί, ενισχύει, παρατείνει και εκθειάζει το μαύρισμα. Η επιδερμίδα νιώθει αμέσως ανακουφισμένη και ενυδατωμένη.   ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Απαλό ιριδίζον γαλάκτωμα με ευχάριστο καλοκαιρινό άρωμα που περιέχει στη σύνθεσή του:

  • Εκχύλισμα μιμόζας (mimosa tenuiflora) για τριπλή δράση αναγέννησης, επανόρθωσης και επούλωσης.
  • Λάδι καρύδας, καλέντουλα και φυτική γλυκερίνη 5% για βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση.

Το Lait Satin Iris? είναι το απολύτως απαραίτητο και ιδανικό προϊόν για την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ενεργοποιεί και παρατείνει το μαύρισμα χάρη στη σύνθεσή του με πεπτίδιο που διεγείρει τη μελανίνη και με 2% ερυθρουλόζη (φυτικό συστατικό για μαύρισμα χωρίς ήλιο). Φόρμουλα χωρίς parabens.   ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Εφαρμόστε πλούσια ποσότητα στο πρόσωπο και στο σώμα.

 Το Lait Satin Iris? μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν, στη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο, και όλο το χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πριν από τις διακοπές:Προετοιμάζει το μαύρισμα λίγες εβδομάδες πριν από τις διακοπές σας, για να εμφανιστείτε με χρυσαφένια επιδερμίδα στον ήλιο.Η χρήση του όλο το χρόνο χαρίζει σταδιακό μαύρισμα χωρίς ήλιο στο πρόσωπο και το σώμα. Στις διακοπές:Ανακουφίζει όλους τους τύπους επιδερμίδας από την επίδραση της ζεστής ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ τα περλέ του μόρια τονίζουν και εκθειάζουν το μαύρισμα. Παράλληλα με τη φυσική δράση του ήλιου, το Lait Satin Iris? επιταχύνει και ενισχύει το μαύρισμα διεγείροντας τη μελανίνη και χαρίζοντας φυσικό μαύρισμα χωρίς τον ήλιο. Μετά τις διακοπές:Διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη του μαυρίσματος. Το Lait Satin Iris? συνεχίζει να διεγείρει φυσικά τη μελανίνη και να διατηρεί το μαύρισμα της επιδερμίδας χάρη στη δράση του αυτό-μαυρίσματος που διαρκεί όσο καιρό χρησιμοποιείτε το γαλάκτωμα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lierac
Barcodes 3508240204488
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.