Pharmasept Tol Velvet Hygienic Shower, Ενυδατικό Αφρόλουτρο, Σώμα & Ευαίσθητη Περιοχή 300ml
Κωδικός: 119173
Barcode: 5205122001644
Βάρος Συσκευασίας: 377gr
Εξαντλημένο
Pharmasept Tol Velvet Hygienic Shower, Ενυδατικό Αφρόλουτρο, Σώμα & Ευαίσθητη Περιοχή 300ml
Pharmasept Tol Velvet Hygienic Shower, Ενυδατικό Αφρόλουτρο, Σώμα & Ευαίσθητη Περιοχή 300ml

Pharmasept Tol Velvet Hygienic Shower

Pharmasept Tol velvet Hygienic Shower, Υγρό καθαρισμού και Υγιεινής του σώματος για καθημερινή χρήση όλης της οικογένειας σε πρόσωπο & σώμα. Ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή (με Bisabololo & Ph 5.5). Δερματολογικά ελεγμένο χωρίς αλκάλια και σαπούνι (Allergens, Parabens, Soap & SLES-SLS free). Με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, κατάλληλο για ξηροδερμία και δερματικές παθήσεις, ερεθισμούς κακοσμίες, αλλεργίες και αιμορροΐδες. Πλούσιο σε ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά, διακριτικό άρωμα.

Για Υγιεινό καθαρισμό, ενυδάτωση & 24ωρη φρεσκάδα!

- Κατάλληλο για, αλλεργίες, ερεθισμούς και κακοσμίες,

- Πλούσιο σε ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά (Καλέντουλα, Aloe Vera, Αλλαντοΐνη, Προβιταμίνη Β5),

- Κλινικά Μελετημένο στο Αττικό Νοσοκομείο.

Καθαρισμός, υγιεινή & εντατική ενυδάτωση

Η ειδικά μελετημένη του σύνθεση χωρίς αλκάλια & σαπούνι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει. Οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Παράλληλα, τα φυσικά εκχυλίσματα και το pH5.5, επαναφέρουν τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος, αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλό.

Υγιεινή καθαριότητα & φρεσκάδα

Τα ήπια καθαριστικά & αντιμικροβιακά συστατικά σε συνδυασμό με τη φυσική Βιζαμπολόλη, εξουδετερώνουν τους μικροοργανισμούς και εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων που προκαλούν την κακοσμία, χωρίς να ξηραίνουν ή να ερεθίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα. Όλες οι πρώτες ύλες είναι αποκλειστικά φυτικές, ιδιαίτερα φιλικές με το δέρμα και εύκολα βιοδιασπώμενες.

Ενυδάτωση & μαλακτική δράση

Η Βιταμίνη F (ω3-ω6 λιπαρά οξέα) σφραγίζει την απαραίτητη υγρασία για το δέρμα και χαρίζει ελαστικότητα. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σε συνδυασμό με την Ουρία, την Προβιταμίνη Β5 και τον ενυδατικό παράγοντα Sodium PCA, προσφέρουν βαθειά ενυδάτωση και αποτρέπουν τα συμπτώματα αφυδάτωσης ή «τραβηγματος» που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα, επαναφέροντας την ελαστικότητά της.

Καταπραϋντική και απαλυντική δράση

Το συμπυκνωμένο εκχύλισμα Aloe Vera αποτελεί πηγή βιταμινών, μετάλλων & ιχνοστοιχείων για το δέρμα. Σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα Aloe Vera και Αλλαντοΐνης, που διαθέτουν ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες, προσφέρει μοναδική καταπραϋντική και απαλυντική δράση, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από ερεθισμούς & κοκκινίλες.

Allergens - Parabens - Soap - SLES-SLS free.

Για Καθημερινή Χρήση όλης της Οικογένειας σε Πρόσωπο, Σώμα & Ευαίσθητη Περιοχή, με Ήπια Αντισηπτική Δράση & pH5.5, Δερματολογικά Ελεγμένο.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Pharmasept
Barcodes 5205122000524, 5205122001644
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.