Roger & Gallet Lait des Bienfaits, 200ml
Κωδικός: 112503
Barcode: 3337875201223
Βάρος Συσκευασίας: 267gr
Εξαντλημένο
Roger & Gallet Lait des Bienfaits, 200ml
Roger & Gallet Lait des Bienfaits, 200ml

Roger & Gallet Lait des Bienfaits
Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος

Tο Lait des Bienfaits είναι ένα ενυδατικό και αισθησιακό γαλάκτωμα σώματος που χάρη στη δράση των 5 αντιοξειδωτικών φρούτων του και των κόκκινων μούρων, παρέχει αντιοξειδωτική δράση για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Η φρέσκια και βελούδινη αυτή λοσιόν σώματος, θα γοητεύσει αυτούς που ψάχνουν μια αναζωογονητική και ήπια κρέμα σώματος με ενυδατική δράση που κρατά όλο το 24ωρο.

Είναι ένας χυμός θρέψης του σώματος εξαιρετικά τονωτικός, αναζωογονητικός και ενυδατικός χάρη στο 93% των φυσικών ενεργών συστατικών του, που είναι ειδικά επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Οι λεπτές νότες από σαγκουίνι αγκαλιάζουν απαλά το σώμα αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που ξεδιψάει την επιδερμίδα .

Επίσης, το Lait des Bienfaits ενυδατώνει και καταπραΰνει, χάρη στην γλυκερίνη, την Αloe Vera και το νερό Kiwi, ενώ το Ginseng τονώνει το δέρμα.

Το Lait des Bienfaits είναι η συνέχεια του Eau des Bienfaits, μίας κολόνιας σαγκουίνι με ενυδάτωση Αloe Vera που κέρδισε την Ευρωπαϊκή αγορά και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τις Ελληνίδες.

 

Συσκευασία: 200ml

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.