Biokap Miglio Forte Caps Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 60 caps
Κωδικός: 120992
Barcode: 8030243007650
Βάρος Συσκευασίας: 98gr
Εξαντλημένο
Biokap Miglio Forte Caps Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 60 caps
Biokap Miglio Forte Caps Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 60 caps Biokap Miglio Forte Caps Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 60 caps Biokap Miglio Forte Caps Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 60 caps

Biokap Miglio Forte

ΜΑΛΛΙΑ & ΝΥΧΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤH ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΘΕΙΟΥΧΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ- ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ- ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ .

Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Μια ισορροπημένη διατροφή παρέχει στον οργανισμό τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται για να διατηρήσει ,σε άριστο επίπεδο ,την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Όταν δεν λαμβάνονται με τις τροφές τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και υπάρχει έλλειψηπ.χ.πρωτεϊνών Θειούχων αμινοξέων, βιταμινών, σιδήρου, ιχνοστοιχείων ή άλλων συστατικών τότε εμφανίζεται συχνά τριχόπτωση και τα νύχια γίνονται εύθραυστα με άσπρα στίγματα.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι απαραίτητη η λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής που να περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός, για να αυξήσει την παραγωγή κερατίνης, ώστε να ενισχυθεί η ρίζα της τρίχας,η τρίχα να γίνει πιο ελαστική και ανθεκτική και να αντιμετωπιστούν η τριχόπτωση , η ευθραυστότητα των νυχιών και τα άλλα προβλήματά τους.

Το κύριο συστατικό τρίχας και των νυχιών κατά 90% αποτελείται από την πρωτεΐνη που ονομάζεται
κερατίνη και περιέχει θείο.

Η κερατίνη δίνει δύναμη, ελαστικότητα και αντοχή στο στέλεχος της τρίχας.

Η κερατίνη είναι δύο ειδών ,στα μαλλιά βρίσκεται η μαλακή και στα νύχια η σκληρή.

Το θείο είναι απαραίτητο συστατικό για την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Τα θειούχα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικά διότι με το θείο που περιέχουν αυξάνουν την παραγωγή κερατίνης , ισχυροποιούν το στέλεχος της τρίχας και περιορίζουν σημαντικά την τριχόπτωση και την ευθραυστότητα των νυχιών.

Η ΚΥΣΤΙΝΗ είναι θειούχο αμινοξύ με το μεγαλύτερο ποσοστό θείου 27%.

Η βιοσύνθεση της Κυστίνης αυξάνει σημαντικά στον οργανισμό , όταν συνυπάρχει και αρκετή ποσότητα του θειούχου αμινοξέως Μεθειονίνη που λειτουργεί ως δότης θείου.

Το BIOKAP miglio Forte caps έχει νέα σύγχρονη, ενισχυμένη και ιδανική σύνθεση.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Τρία σημαντικά θειούχα αμινοξέα Κυστίνη, Μεθειονίνη και Tαυρίνη.

Περιέχει ακόμα τις σωστές ποσότητες σε βιταμίνες ,μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα που δρουν συνεργικά, ισχυροποιούν τη ρίζα της τρίχας, με τη νέα κερατίνη που παράγεται η τρίχα γίνεται πιο ανθεκτική και περιορίζεται σημαντικά η τριχόπτωση και η ευθραυστότητα των νυχιών.

Περιέχει ακόμα Βeta carotene (προβιταμίνη Α) , Βιταμίνες B3, B6, B7, C , E, Σίδηρο ,Ψευδάργυρο ,Χαλκό, Σελήνιο, Ασβέστιο και τα ειδικά ,για την τριχόπτωση ,φυτικά εκχυλίσματα των φυτών Millet και Equisetum.

Η Προβιταμίνη Α : ισχυροποιεί τη ρίζα της τρίχας και βοηθά στην παραγωγή κερατίνης .

Η βιταμίνη Β3 (Νιασίνη) αυξάνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος στο βολβό της τρίχας .

Η βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη) είναι σημαντική για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών.

Η βιταμίνη Β7 (Βιοτίνη) ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στους αδένες.

Οι βιταμίνες C, Ε , η προβιταμίνη Α και το ΣΕΛΗΝΙΟ είναι αντιοξειδωτικές που καταπολεμούν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγει ο οργανισμός μας.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι ενώσεις καταστρεπτικές που προκαλούν, αλλαγές στη δομή
των κυττάρων, (αφυδάτωση και πρόωρη γήρανση.)

O Σίδηρος αναπτύσσει και δυναμώνει την τρίχα. Η έλλειψή του δημιουργεί εύθραυστα μαλλιά και νύχια.

Ο Χαλκός ισχυροποιεί την τρίχα, της δίνει γυαλάδα και λειτουργεί και ως αντιοξειδωτικό.

Ο Ψευδάργυρος ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας και των νυχιών και παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση της κερατίνης και στην μείωση των λευκών κηλίδων στα νύχια.

Το BIOKAP Forte περιέχει επίσης τα εκχυλίσματα των φυτών Equisetum και Millet που περιέχουν Ακόρεστα λιπαρά οξέα, Βιταμίνες Β1, Β2, Νικοτιναμίδιο, Μέταλλα , Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Σίδηρο, Φώσφορο, Ψευδάργυρο και αρκετό Πυριτικό οξύ που είναι σημαντικό και αναντικατάστατο δομικό συστατικό της τρίχας , των νυχιών και του δέρματος.

Το νεο BIOKAP FORTE caps είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για μαλλιά και νύχια.

Ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του BIOKAP FORTE ισχυροποιεί τη ρίζα της τρίχας, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική και καταπολεμά δραστικά την τριχόπτωση.

Συγχρόνως με την αυξημένη ποσότητα κερατίνης που παράγεται τα νύχια γίνονται πιο σκληρά και η ευθραυστότητά τους μειώνεται αισθητά, οι λευκές κηλίδες περιορίζονται , και γενικά διατηρείται σε άριστο επίπεδο η καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών.

Ισχυροποιεί τη Ρίζα της Τρίχας, η Τρίχα γίνεται πιο Ανθεκτική & περιορίζεται Σημαντικά η Τριχόπτωση & η Ευθραυστότητα των Νυχιών.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.