NUK FC+ Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (ΡΡ) με θηλή σιλικόνης, 6-18m, XL, 360ml
Κωδικός: 157415
Barcode: 4008600297611
Βάρος Συσκευασίας: 217gr
Εξαντλημένο
NUK FC+ Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (ΡΡ) με θηλή σιλικόνης, 6-18m, XL, 360ml
NUK FC+ Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (ΡΡ) με θηλή σιλικόνης, 6-18m, XL, 360ml

NUK FC+ Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (ΡΡ) με θηλή σιλικόνης, 6-18 μηνών

Το NUK First Choice+ Μπιμπερό πολυπροπυλενίου (ΡΡ) 360ml είναι ένα μπιμπερό μεγέθους XL με θηλή σιλικόνης με σταυροειδή σχισμή για παχύρρευστες τροφές, μεγέθους 2 (6-18 μηνών). Όταν τα βρέφη σταδιακά μεγαλώνουν και αρχίζουν να γίνονται δραστήρια, αυξάνονται επίσης οι ανάγκες τους για ενέργεια. Τότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για στερεά τροφή! Οι παχύρρευστες τροφές και το γάλα με τα δημητριακά αποτελούν τη σωστή επιλογή, που θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση από το μπιμπερό στη στερεά τροφή. Το μπιμπερό NUK First Choice Plus με θηλή σιλικόνης με σταυροειδή σχισμή ενδείκνυται για εκείνα τα παιδιά που δεν επιθυμούν να στερηθούν τη γνώριμη αίσθηση της θηλής του μπιμπερό. Είναι ειδικά κατάλληλο για παχύρρευστες τροφές και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η καινοτόμα θηλή NUK First Choice Plus, καθιστούν το προϊόν αυτό μοναδικό. Η φιάλη πολυπροπυλενιού έχει χωρητικότητα 360ml προκειμένου να ικανοποιήσει τη δίψα ή πείνα των μικρών εξερευνητών. Το υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και κατάλληλο για την κατάψυξη.

Η θηλή μπιμπερό έχει το φυσικότερο σχήμα και είναι ιδανική για το μωρό σας καθώς είναι σχεδιασμένη με βάση τον μητρικό θηλασμό, με σκοπό την υγιή ανάπτυξη της παιδικής γνάθου και προσομοιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση θηλασμού από το μητρικό στήθος. Διαθέτει φυσικό σχήμα, προσαρμοσμένο στο σχήμα της γνάθου ώστε να αφήνει στη γλώσσα και στις σιαγόνες αρκετό χώρο για να γίνονται φυσικά οι θηλαστικές κινήσεις.
Η νέα μαλακή περιοχή Softzone, που διαθέτει η θηλή, έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται ακόμα καλύτερα η θηλή στον ουρανίσκο – για φυσική αίσθηση θηλασμού.

Τέλος, το βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών Anti-Colic Air System διασφαλίζει τη φυσική ροή του υγρού προλαμβάνοντας τους βρεφικούς κολικούς. Έτσι το μωρό σας μπορεί να πίνει με ευκολία χωρίς να καταπίνει ταυτόχρονα αέρα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής NUK
Barcodes 4008600297611
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.