Naviblef Intensive Care Αφρός Βλεφάρων για Βλεφαρίτιδα, 50ml
Κωδικός: 106077
Barcode: 3700822600286
Βάρος Συσκευασίας: 98gr
Εξαντλημένο
Naviblef Intensive Care Αφρός Βλεφάρων για Βλεφαρίτιδα, 50ml
Naviblef Intensive Care Αφρός Βλεφάρων για Βλεφαρίτιδα, 50ml

Naviblef Intensive Care

Ο αφρός Naviblef Intensive είναι η οφθαλμολογική καινοτομία στην εντατική υγιεινή των ματιών.

Περιέχει στη σύνθεση του πολύτιμους ενυδατικούς, αντισυπτικούς, περιποιητικούς παράγοντες όπως: Tea tree oil, χαμομήλι, πανθενόλη, αλόη, ταυρίνη και κεκαθαρμένο ύδωρ .
Το Naviblef Intensive ενδείκνυται για την μηχανική απομάκρυνση των οφθαλμικών εκκρίσεων που προκαλούνται απο φλεγμονώδεις καταστάσεις λόγω βλεφαρίτιδας και βλεφαρο-επιπεφυκίτιδας ή πρίν/μετά απο χειρουργείο, απο τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες.
Η κλινικά μελετημένη σύνθεσή του, έχει αντιβακρτηριδιακή δράση κατα Gram+/- βακτηρίων, καταπολεμά το παράσιτο Demodex & μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου οφθαλμικής μόλυνσης απο βακτήρια στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες.

Η επιστημονικά μελετημένη σύνθεση του με το πολύτιμο tea tree oil, καθιστά το Naviblef Intensive αφρό ματιών, τον καλύτερο σύμμαχο ενάντια στο παράσιτο Demodex που κλινικές μελέτες θεωρούν οτι παίζει μείζονα ρόλο στη πάθηση της βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας και του χαλάζιου.

Κλινικά μελετημένο - Συστήνεται απο Οφθαλμιάτρους

Ο Naviblef Intensive αφρός ματιών παρέχει την απαραίτητη καθαριστική & αντιφλεγμονώδη δράση που τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες έχουν ανάγκη για να παραμείνουν υγιή.

Η χρήση του είναι για την εντατική αφαίρεση των οφθαλμικών εκκρίσεων απο τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες που προκαλούνται απο φλεγμονώδεις καταστάσεις λόγω βλεφαρίτιδας, μειμβομιανίτιδας, βλεφαρο-επιπεφυκίτιδας & κακής υγιεινής της περιοχής των ματιών που μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμο ερεθισμό & δυσφορεία στη περιοχή των ματιών.

Το Naviblef Intensive είναι μια μη λιπαρή, μη ερεθιστική σύνθεση για τοπική χρήση, η οποία αφαιρεί αποτελεσματικά τη βλέννα, τις οφθαλμικές εκκρίσεις και τα οργανικά κατάλοιπα που εκβάλλουν και εγκαθίστανται στη βάση των βλεφαρίδων, διατηρώντας τις έτσι στην καλύτερη δυνατή φυσιολογική κατάσταση.

Ανακουφίζει απο την αίσθηση άμμου, κνησμού, κάψιμο, φαγούρα, αίσθηση ξένου σώματος, κολλώδη βλέφαρα (κατα το πρωινό ξύπνημα), κοκκίνισμα, τσίμπλες στα μάτια.

Η αντισυπτική του δράση καταπολεμά βακτήρια & αλλεργιογόνους μικρο-οργανισμούς που μπορεί να οδηγήσουν σε χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις όπως αλλεργείες, επιπεφυκίτιδες, χαλάζιο, κριθαράκι, βλεφαρίτιδα, ξηροφθαλμία.

Κλινικές μελέτες δείχνουν οτι η μοναδική σύνθεση του Naviblef Intensive με το ευεργετικό Tea tree oil, αποτελεί την πιο αποτελεσματική & ασφαλή λύση στην αντιμετώπιση του βακτηρίου Demodex στα βλέφαρα που μπορεί να προξενήσει την μη αναστρέψιμη πάθηση της βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας, χαλάζιου.

Δράση

Το Naviblef Intensive μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου οφθαλμικής μόλυνσης απο βακτήρια στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες κατα τη διάρκεια της χρήσης φακών επαφής, οφθαλμικής επέμβασης.

Το Naviblef Intensive συνιστάται για την καθημερινή υγιεινή και απομάκρυνση των οφθαλμικών εκκρίσεων απο τα βλέφαρα των χρηστών φακών επαφής.

Η έλλειψη συχνής πλύσης των βλεφάρων έχει ως συνέπεια η φυσική λιπαρότητα να των βλεφάρων να διογκώνεται σε συνδιασμό με τις περιβαλλοντικές συνθήκες με αποτέλεσμα τον μόνιμο ερεθισμό των ματιών και τη εμφάνιση της νεότερης γενιάς παθήσεων των ματιών όπως είναι η βλεφαρίτιδα, η ξηροφθαλμία, η μειμβομιανίτιδα.

Σύσταση

D-Pantenol, Aloe vera, Taurine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree Oil), Anthemis Nobilis (Camomile E.O), Aroma camomile, Purified water

Για τη μηχανική απομάκρυνση των οφθαλμικών εκκρίσεων που προκαλούνται απο φλεγμονώδεις καταστάσεις λόγω βλεφαρίτιδας & βλεφαρο-επιπεφυκίτιδα.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Novax
Barcodes 3700822600286
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.