Elgydium SENSIGEL Gel, 50 ml
Κωδικός: 120655
Barcode: 3577051582665
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Elgydium SENSIGEL Gel, 50 ml
Elgydium SENSIGEL Gel, 50 ml

Το Sensigel είναι μία γέλη για την εντατική φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Το Sensigel μειώνει την οδοντική υπερευαισθησία από την πρώτη ημέρα της χρήσης και βοηθάει στην πρόληψη της. Περιέχει δύο δραστικά συστατικά: • Το Fluorinol®, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - πατέντα φθορίου των εργαστηρίων Pierre Fabre - συμβάλλει στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών.

Έχει τη δυνατότητα να προσκολλάται πάνω στο σμάλτο πιο γρήγορα και πιο έντονα σε σχέση με το συνηθισμένο φθόριο και εγγυάται μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία των δοντιών. Με 5 φορές μεγαλύτερη δέσμευση φθορίου από το 1ο λεπτό της εφαρμογής και 12 φορές μεγαλύτερη μετά από το 3ο λεπτό σε σχέση με τα απλά - ανόργανα και οργανικά - φθόρια, αυξάνει την αντίσταση των δοντιών στις επιθέσεις των οξέων που προέρχονται από τα βακτήρια.

Το νιτρικό κάλιο, που δεσμεύεται στις νευρικές απολήξεις που βρίσκονται στην οδοντίνη κι εμποδίζει τη μετάδοση των εξωτερικών ερεθισμάτων. Σύνθεση: Fluorinol® (1,02% ή 1500ppm ιόντων φθορίου F°). Νιτρικό κάλιο (5%).

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το Sensigel μετά το βούρτσισμα τοπικά στις περιοχές που πονάνε, είτε με μία μαλακή οδοντόβουρτσα, όπως η ELGYDIUM Sensitive, είτε με το δάχτυλο και μην ξεβγάλετε. Χρησιμοποιείστε το τρεις φορές την ημέρα μετά το βούτσισμα, για 3 με 4 εβδομάδες. Για αποτέλεσμα που διαρκεί. Μην το καταπίνετε. Μην ξεβγάζετε μετά τη χρήση. Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 6 ετών. Δεν αντικαθιστά το βούτσισμα των δοντιών μετά από κάθε γεύμα. Για περισσότερες πληροφορίες:

Επίσημο Website Εταιρίας: http://laboratoireselgydium.mon-partenaire-sante.com/ http://109.73.74.53/~wwwstoma/index.php/products

Γέλη για την εντατική φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών, μειώνει την οδοντική υπερευαισθησία από την πρώτη ημέρα της χρήσης.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Elgydium - Pierre Fabre Oral Care
Barcodes 3577051582665
Προϊοντική Σειρά Γελες-Διάφορα
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.