Solgar Formula B-Complex 50, 50veg.caps
Σύμπλεγμα Βιταμινών Β για την Καλή Υγεία του Νευρικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος
Κωδικός: 113927
Barcode: 033984011205
Βάρος Συσκευασίας: 155gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
14,70 €
Σύμπλεγμα Βιταμινών Β για την Καλή Υγεία του Νευρικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος
Solgar Formula B-Complex 50, 50veg.caps
Solgar Formula B-Complex 50, 50veg.caps

Solgar Formula B-Complex 50

Σειρά Βιταμινών B* της Solgar.

*[Βιταμίνες: Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες, απαραίτητες για την ανάπτυξη, την υγεία, τον φυσιολογικό μεταβολισμό του οργανισμού και τη σωματική ευεξία.

Εκτός λιγοστών περιπτώσεων οι βιταμίνες δεν μπορούν να παραχθούν ή να συντεθούν μέσα στον οργανισμό.

Κάποιες βιταμίνες είναι απαραίτητα μέρη ενζύμων - χημικών μορίων που καταλύουν ή διευκολύνουν την ολοκλήρωση των χημικών αντιδράσεων. Άλλες, σχηματίζουν βασικά μέρη των ορμονών - χημικών ουσιών που προάγουν και προστατεύουν την υγεία του οργανισμού και τις αναπαραγωγικές διαδικασίες του.

Βιταμίνες Β.

Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη): Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του αίματος και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια.

Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη): Συμβάλλει στην αιμοποίηση, στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές, στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και του νευρικού συστήματος, καθώς και στη μείωση του αισθήματος κόπωσης.

Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη): Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και στην παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό.

Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ): Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική νοητική επίδοση και στη μείωση της κούρασης.

Βιταμίνη Β6: Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος.

Βιταμίνη Β7 (Βιοτίνη): Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και στη διατήρηση του υγιούς δέρματος.

Βιταμίνη Β9 (Φολικό οξύ): Συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων, στην αιμοποίηση, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των ψυχολογικών λειτουργιών, καθώς και στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη.

Βιταμίνη Β12: Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Γενική επισήμανση: Η χρήση υψηλών δόσεων μεμονωμένων βιταμινών του συμπλέγματος Β, μπορεί να προκαλέσει ελλείψεις σε κάποιες από τις υπόλοιπες βιταμίνες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστάται η συμπληρωματική λήψη ενός σκευάσματος που να περιέχει όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών Β (B-Complex).

Για τη γενική τόνωση και προαγωγή της υγείας του οργανισμού τα σκευάσματα που περιλαμβάνουν όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών Β (B-Complex) είναι τα καταλληλότερα].

Solgar Formula B-Complex 50.

Η Formula B-Complex 50 της Solgar είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιλαμβάνει όλες τις βασικές βιταμίνες Β καθώς και τις μη βασικές χολίνη, βιοτίνη και ινοσιτόλη.
Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β που περιλαμβάνει η Formula B-Complex είναι απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την απελευθέρωση της ενέργειας από τις τροφές, την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και την υγιή κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι ακόμη σημαντικές για την ισορροπία των ορμονών, για την καλή κυκλοφορία του αίματος, για ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ βοηθούν τον οργανισμό να ανταπεξέρθει σε στρεσογόνες καταστάσεις.

H Formula B-Complex 50 της Solgar:

• Συμβάλει στην καλή υγεία των μαλλιών, των ματιών και του δέρματος,
• Βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος,
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην ανακούφιση από το αίσθημα κόπωσης και την έντονη κούραση,
• Βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέρθει σε στρεσογόνες καταστάσεις και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες,
• Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στις ομαλές ψυχολογικές λειτουργίες,
• Συμβάλλει στον ομαλό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης ενισχύοντας την υγεία της καρδιάς,
• Συμβάλει στην ομαλή παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην αιμοποίηση,
• Βοηθά στο μεταβολισμό το σιδήρου και άλλων μικροθρεπτικών που λαμβάνονται από τις τροφές.

Σε φυτοκάψουλες.

Σύνθεση: FORMULA B-COMPLEX ‘50’ veg.caps. 1 φυτοκάψουλα παρέχει:

Παντοθενικό οξύ (ως d-παντοθενικό ασβέστιο) 50mg.

Θειαμίνη (Βιταμίνη B1, ως μονονιτρική θειαμίνη) 50mg.

Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 50mg.

Νιασίνη (Βιταμίνη B3, ως νιασιναμίδη) 50mg.

Βιταμίνη B6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη) 50mg.

Χολίνη (ως διτρυγική) 21mg.

Ινοσιτόλη 50mg.

Βιταμίνη B12 (ως κοβαλαμίνη prep.) 50μg.

Βιοτίνη (ως prep.) 50μg.

Φυλλικό οξύ (ως prep.) 400μg.

Φυτική βάση σε σκόνη (άλφα άλφα, εκχύλισμα αγριοκέρασο (acerola), μαιντανός, καρποί αγριοτριανταφυλλιάς, νεροκάρδαμο, φαιοφύκη) 3,5mg.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακροχρόνια πρόσληψη ποσότητας βιταμίνης Β6 άνω των 25mg μπορεί να προκαλέσει ήπιο μυρμήγκιασμα ή αίσθηση μουδιάσματος.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

 

Συσκευασία: 50 φυτικές κάψουλες σε γυάλινο φιαλίδιο.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Solgar
Barcodes 033984011205
Προϊοντική Σειρά Βιταμίνες Β
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.