Solgar Ester-C® 1000mg, 60tabs
Βιταμίνη C και Βιοφλαβονοειδή
Κωδικός: 114032
Barcode: 033984010512
Βάρος Συσκευασίας: 286gr
Σε απόθεμα
- +
30,52 €
Βιταμίνη C και Βιοφλαβονοειδή
Solgar Ester-C® 1000mg, 60tabs
Solgar Ester-C® 1000mg, 60tabs

Solgar Ester-C® 1000mg

Σειρά Βιταμινών (C)* της Solgar.

Βιταμίνες: Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες, απαραίτητες για την ανάπτυξη, την υγεία, τον φυσιολογικό μεταβολισμό του οργανισμού και τη σωματική ευεξία. Εκτός λιγοστών περιπτώσεων οι βιταμίνες δεν μπορούν να παραχθούν ή να συντεθούν μέσα στον οργανισμό. Κάποιες βιταμίνες είναι απαραίτητα μέρη ενζύμων-χημικών μορίων που καταλύουν ή διευκολύνουν την ολοκλήρωση των χημικών αντιδράσεων. Άλλες, σχηματίζουν βασικά μέρη των ορμονών-χημικών ουσιών που προάγουν και προστατεύουν την υγεία του οργανισμού και τις αναπαραγωγικές διαδικασίες του.

*[Βιταμίνη C και Βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C είναι μια αντιοξειδωτική βιταμίνη απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού και ιδιαίτερα σημαντική για τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις και αντιαλλεργικές επιδράσεις. Οι βασικές λειτουργίες της είναι ο φυσιολογικός σχηματισμός και η διατήρηση του κολλαγόνου, των συνδέσμων, των οστών, των δοντιών και η ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του σιδήρου που είναι απαραίτητος στον σχηματισμό των ερυθροκυττάρων, καθώς επίσης και στην αξιοποίηση του φολικού οξέος. Τα βιοφλαβονοειδή συνοδεύουν τη βιταμίνη C και εκτός από την αντιοξειδωτική τους δράση είναι γνωστά για την ικανότητά τους να δυναμώνουν τα τριχοειδή αγγεία και να βελτιώνουν την κυκλοφορία. Είναι επίσης χρήσιμα σε περιπτώσεις μωλώπων, κιρσωδών φλεβών, αιμορραγούντων ούλων και αιμορραγιών της ρινός. Δύο από τις πλέον ενεργές μορφές είναι η εσπεριδίνη και η ρουτίνη.

Γενικές επισημάνσεις: Οι πάσχοντες από πεπτικά έλκη σε περίπτωση που χρησιμοποιούν βιταμίνη C να χρησιμοποιούν την buffered (μη όξινη) μορφή. Γενικά για μακροχρόνια λήψη συνίσταται η χρήση της Ester-C®, η εστερική μορφή της βιταμίνης C.

Η Ester-C® είναι ήπια για το στομάχι, ενώ επειδή περιέχει και τους μεταβολιτές της βιταμίνης, απορροφάται πιο εύκολα, εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση και αξιοποιείται καλύτερα από τους ιστούς του σώματος].

 

Solgar Ester-C® 1000mg. Σύμπλεγμα υψηλής απορρόφησης, buffered βιταμίνης C.

Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη της βιταμίνης C και την συνεισφορά της στην άμυνα του οργανισμού. Λίγοι γνωρίζουν όμως πόσο εύκολα καταστρέφεται και πόσο λίγη τελικά απομένει στις τροφές μέχρι την κατανάλωσή τους.

Η Ester-C® της Solgar είναι μια πρωτοποριακή μη όξινη μορφή βιταμίνης C με ενσωματωμένα: Σύμπλεγμα κιτρικών βιοφλαβονοειδών, acerola, καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς, ρουτίνη και τους φυσικά ευρισκομένους μεταβολίτες της βιταμίνης C: L-θρεονικό, L-λυξονικό και L-ξυλονικό οξύ.

Οι μεταβολίτες βοηθούν τη βιταμίνη να μπει στην κυκλοφορία του αίματος γρηγορότερα, σε μεγαλύτερες ποσότητες και με λιγότερες απώλειες με αποτέλεσμα η Ester-C® της Solgar να απορροφάται περίπου τέσσερις φορές περισσότερο, να ενεργοποιείται δύο φορές γρηγορότερα και να παραμένει στην κυκλοφορία δύο φορές περισσότερο σε σχέση με την κανονική βιταμίνη C.

Επιπρόσθετα, οι μεταβολίτες της Ester-C® βοηθούν τη βιταμίνη να διεισδύσει στα λευκά αιμοσφαίρια αποτελεσματικότερα. Τα λευκά αιμοσφαίρια, ως γνωστόν, απαιτούν για το μεταβολισμό τους υψηλά επίπεδα βιταμίνης C. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Ester-C® ενισχύει τον καίριο ρόλο των λευκών αιμοσφαιρίων, τον οποίο έχουν στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Το συμπλήρωμα διατροφής Ester-C® της Solgar είναι πολύ χρήσιμο για την πρόληψη των κρυολογημάτων.

H Ester-C® της Solgar:

• Έχει τα ίδια οφέλη με τη βιταμίνη C, αλλά προσφέρεται σε μη όξινη μορφή,
• Απορροφάται 4 φορές περισσότερο, ενεργοποιείται 2 φορές γρηγορότερα και παραμένει στην κυκλοφορία 2 φορές περισσότερο σε σχέση με την κανονική βιταμίνη C,
• Συμβάλλει στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,
• Προάγει τη δημιουργία του κολλαγόνου και την ορθή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, ενισχύοντας την υγεία του δέρματος και των ούλων,
• Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος,
• Παρέχει προστασία στα κύτταρα απέναντι στο οξειδωτικό στρες,
• Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου,
• Συμβάλλει στην ‘ανακύκλωση’ της βιταμίνης Ε και προσφέρει αντιοξειδωτική δράση,
• Συμβάλλει στη μείωση της κούρασης.

Σε ταμπλέτες.

 

Σύνθεση: ESTER-C® 1000mg tablets. 1 ταμπλέτα παρέχει:

Βιταμίνη C (ως ασβέστιο ασκορβικό, θρεονικό) 1000mg.

Κιτρικά βιοφλαβονοειδή (ως prep.) 50mg.

Ρουτίνη 25mg.

Εκχύλισμα καρπών αγριοκέρασου (acerola) σε σκόνη (4:1) 25mg.

Καρποί αγριοτριανταφυλλιάς (Rosehips) σε ακόνη 25mg.

 

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-3 φυτοκάψουλες/ 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

 

Συσκευασία: 60 ταμπλέτες των 1000mg σε γυάλινο φιαλίδιο.

 

(Η Ester-C® της Solgar κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 50, 100 & 250 φυτοκάψουλων σε 500mg και των 30, 60, 90 &180 ταμπλέτων σε 1000mg).

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.healthyme.gr

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Solgar
Barcodes 033984010512
Προϊοντική Σειρά Βιταμίνη C
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.