Terranova CoQ10 30 mg Complex, 50 caps
Για Μεγιστοποίηση της Απορρόφησης του Συνένζυμου Q10
Κωδικός: 111949
Barcode: 5060203790042
Βάρος Συσκευασίας: 160gr
Εξαντλημένο
Για Μεγιστοποίηση της Απορρόφησης του Συνένζυμου Q10
Terranova CoQ10 30 mg Complex, 50 caps
Terranova CoQ10 30 mg Complex, 50 caps

TERRANOVA CoQ10 30 mg Complex

Μοναδική σύνθεση για μεγιστοποίηση της απορρόφησης του συνένζυμου Q10

Συνένζυμο Q 10 ενισχυμένο με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood με ιπποφαές, ακάι μπέρρυ, αγκινάρα και φλοιό ρυζιού. Τα φυσικά έλαια που περιέχονται στο Magnifood, μεγιστοποιούν την απορρόφηση, τη βιοδιαθεσιμότητα, τη δράση και τη σταθερότητα του συνένζυμου Q10. Επιπρόσθετα εφοδιάζει τον οργανισμό με όλα τα οφέλη των φυσικών βιταμινών, μετάλλων, ένζυμων και συστατικών για μέγιστη απόδοση. Το συνένζυμο Q10 έγινε ιδιαίτερα γνωστό ως πολύτιμο συστατικό αντιγήρανσης σε καλλυντικές κρέμες περιποίησης. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Κατάλληλο για ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού, την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, αντιγήρανση, τόνωση και ενέργεια, για άτομα που ακολουθούν αγωγή με στατίνες (γεγονός που μειώνει την παραγωγή συνένζυμο Q10 στον οργανισμό). Ιδανικό και για vegetarians και vegans. Μορφή 50 κάψουλες φυτικής κυτταρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων. Δοσολογία Ενήλικες: 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό. Συστατικά Συνένζυμο Q10, Πίτουρο ρυζιού, Ακάι Μπέρι, Καρπός και φύλλα ιπποφαούς, Φύλλα αγκινάρας.

Εγγύση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα TERRANOVA είναι εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας της Αγγλίας και της Ε.Ε.

Τα προϊόντα TERRANOVA παρασκευάζονται στην Αγγλία, σε πιστοποιημένη με ISO 9001 GMP (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.

Οι πρώτες ύλες τους (βότανα) προέρχονται από την πιστοποιημένη Βιολογική Φάρμα Eclectic Institute στο Όρεγκον, ΗΠΑ.

Τα TERRANOVA διατίθενται σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες

Για Ενίσχυση της Αντιοξειδωτικής Άμυνας του Οργανισμού & της Καρδιαγγειακής Υγείας, την Τόνωση του Ανοσοποιητικού & την Αντιγήρανση.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Terranova
Barcodes 5060203790042
Προϊοντική Σειρά Καρδιά-Κυκλοφορικό
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.