Power Health Classics Platinum Arthrosis Fast, Φυσικό Παυσίπονο για τους Πόνους των Αρθρώσεων, 20caps
Κωδικός: 111237
Barcode: 5200321009811
Βάρος Συσκευασίας: 136gr
Εξαντλημένο
Power Health Classics Platinum Arthrosis Fast, Φυσικό Παυσίπονο για τους Πόνους των Αρθρώσεων, 20caps
Power Health Classics Platinum Arthrosis Fast, Φυσικό Παυσίπονο για τους Πόνους των Αρθρώσεων, 20caps

Power Health Classics Platinum Arthrosis Fast
Φυσικό Παυσίπονο για τους Πόνους των Αρθρώσεων

Το 1ο ‘’φυσικό παυσίπονο’’ για τους πόνους των αρθρώσεων

Νιώθετε έντονους και ξαφνικούς πόνους στις αρθρώσεις; Χρειάζεστε μία φυσική λύση, άμεση και δραστική; Arthrosis Fast ! Το 1ο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής στην Ελλάδα που περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Boswellia (Casperome®) το οποίο σε συνδυασμό με τον κουρκουμά επιτυγχάνουν 30 φορές πιο γρήγορη και μεγαλύτερη απορρόφηση στο σημείο της φλεγμονής. Επίσης, περιέχει το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Bioperine®, (μαύρο πιπέρι) γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, κολλαγόνο και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Β6 & C και ιχνοστοιχεία μαγγάνιο, σελήνιο και χαλκό. Μία μοναδική ολιστική σύνθεση που αντιμετωπίζει και ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά τη φλεγμονή και τον πόνο, ενώ παράλληλα, συμβάλλει στην προστασία, κινητικότητα και αναδόμηση των αρθρώσεων.

Φυσική σύνθεση με:

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Μποσβέλλιας: Φυτό γνωστό και ως Ινδικό Λιβάνι με παραδοσιακή παυσίπονη δράση. Το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Μποσβέλλιας, (Casperome®), που περιέχεται στο Arthrosis Fast παρουσιάζει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα των φυσικών δραστικών ουσιών του φυτού σε σύγκριση με κοινά εκχυλίσματα[1,2].

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Κουρκουμά: Φυτό με παραδοσιακή ένδειξη στην αντιμετώπιση φλεγμονών και στην ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων. To τιτλοδοτημένο εκχύλισμα κουρκουμά, Meriva®, προσφέρει μεγαλύτερη ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων, σε σύγκριση με κλασσικές μεθόδους αντιμετώπισης της οστεοαρθρίτιδας [3].

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού: Φυσικό συστατικό σε τιτλοδοτημένη μορφή, Bioperine®, που αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα του κουρκουμά στο ανθρώπινο σώμα [4].

Γλυκοζαμίνη: Συστατικό με Arthrigel. Για μακρόχρονη φροντίδα και πρόληψη για την υγεία των αρθρώσεων Arthrosis.

Αποτελεί έναν πρωτοποριακό συνδυασμό που συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία οστών & χόνδρων.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.