Seven Seas Minadex Multivitamin Syrup Φιαλίδιο 100 ml
Κωδικός: 112061
Barcode: 5012335300583
Βάρος Συσκευασίας: 275gr
Εξαντλημένο
Seven Seas Minadex Multivitamin Syrup Φιαλίδιο 100 ml
Seven Seas Minadex Multivitamin Syrup Φιαλίδιο 100 ml

Το Minadex είναι ένα παιδικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, εμπλουτισμένο με 8 βασικές βιταμίνες - Α, D, C, B1, B2, B6, E & νικοτιναμίδιο (μορφή νιασίνης - Β3), που βοηθούν στο χτίσιμο γερού σκελετού, χαρίζουν υγιές δέρμα και συντελούν στην δημιουργία γερών δοντιών. Το Minadex περιέχει χυμό πορτοκαλιού και είναι εύληπτο και εύγευστο. Κατάλληλο για περιόδους έντονης δραστηριότητας όπως αθλητισμός και μελέτη, ανάρρωση από ασθένειες καθώς και σε περιπτώσεις για αντιμετώπιση ανορεξίας και μη ισορροπημένης διατροφής.

Τρόπος Χρήσεως: 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml), μια φορά την ημέρα. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση.

Σημείωση: Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Να διατηρείται σε ξηρό χώρο σε θερμοκρασία κάτω των 25°C. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.cana.gr

Κατάλληλο για περιόδους έντονης δραστηριότητας όπως αθλητισμός και μελέτη, ανάρρωση από ασθένειες καθώς και σε περιπτώσεις για αντιμετώπιση ανορεξίας και μη ισορροπημένης διατροφής.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Seven Seas
Barcodes 5012335300583
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.