Solgar Calcium Magnesium plus Zinc, 100tabs
Το Calcium Magnesium Plus Zinc της Solgar είναι φόρμουλα Ασβεστίου, Μαγνησίου και Ψευδάργυρου που συντελεί στην καλή υγεία των οστών. Ιδανικό στην εμμηνόπαυση.
Κωδικός: 130509
Barcode: 033984005204
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Το Calcium Magnesium Plus Zinc της Solgar είναι φόρμουλα Ασβεστίου, Μαγνησίου και Ψευδάργυρου που συντελεί στην καλή υγεία των οστών. Ιδανικό στην εμμηνόπαυση.
Solgar Calcium Magnesium plus Zinc, 100tabs
Solgar Calcium Magnesium plus Zinc, 100tabs

Solgar. Η επιστήμη της διατροφής

Σειρά Μετάλλων & Ιχνοστοιχείων* από τη Solgar.

*(Mέταλλα – Ιχνοστοιχεία: Τα μέταλλα είναι απαραίτητοι παράγοντες της ανθρώπινης διατροφής, οι οποίοι δε συνθέτονται από τον οργανισμό αλλά πρέπει να λαμβάνονται έτοιμοι από τη διατροφή. Τα μέταλλα είναι συστατικά των οστών, των δοντιών, των μαλακών ιστών, των μυών, του αίματος και των νευρικών κυττάρων. Λειτουργούν ως καταλύτες για πολλές βιολογικές αντιδράσεις μέσα στον οργανισμό και είναι σημαντικά για την παραγωγή ορμονών).

Solgar Calcium Magnesium plus Zinc. Ασβέστιο, Μαγνήσιο & Ψευδάργυρος

Το συμπλήρωμα διατροφής Calcium Magnesium plus Zinc της Solgar είναι μια φόρμουλα ασβεστίου, μαγνησίου και ψευδαργύρου.

Το ασβέστιο είναι χρήσιμο για τη δόμηση και τη διατήρηση των οστών και των δοντιών, για την τόνωση του νευρικού και του μυϊκού συστήματος και τη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας καθώς συμβάλλει στην ομαλή πήξη του αίματος.

Το μαγνήσιο είναι βασικό στοιχείο των οστών και απαραίτητο για τη σωστή διανομή του ασβεστίου στον οργανισμό. Είναι συμπαράγοντας σε πολλά ενζυμικά συστήματα ειδικά σε αυτά που έχουν σχέση με παραγωγή ενέργειας και σύνθεσης των πρωτεϊνών. Βοηθάει στην αποβολή της αμμωνίας από τον οργανισμό, είναι σημαντικό για τη ρύθμιση των καρδιακών παλμών, της μυϊκής σύσπασης και της νευροδιαβίβασης. Χαμηλά επίπεδα μαγνησίου έχουν βρεθεί σε ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις

Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σωστή παραγωγή του ιστού των οστών. Είναι συστατικό σε περισσότερα από διακόσια ένζυμα. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και στην ακεραιότητα της επιδερμίδας. Βοηθάει επίσης στην αποτελεσματική λειτουργία των αισθήσεων της γεύσης και της όσφρησης και προστατεύει το ήπαρ. Είναι απαραίτητος για τη σωστή επούλωση των πληγών και την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Υψηλές δόσεις ψευδάργυρου μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς τα επίπεδα χαλκού (και αντίστροφα). Παρόλο που οι επιστημονικές απόψεις σχετικά με την ιδανική αναλογία χαλκού-ψευδάργυρου διίστανται, για παρατεταμένες περιόδους χρήσης η αναλογία 1:7.5 και 1:10 χαλκού προς ψευδάργυρο είναι πιθανόν απαραίτητη.

Χρήσιμο συμπλήρωμα σε περιπτώσεις εμμηνόπαυσης.

Σε ταμπλέτες.

Σύνθεση: CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC tablets. 1 ταμπλέτα παρέχει:

Ασβέστιο (ως ανθρακικό, γλυκονικό, κιτρικό) 333,33mg.

Μαγνήσιο (ως οξείδιο, κιτρικό, γλυκονικό) 133,33mg.

Ψευδάργυρος (ως γλυκονικό) 5mg.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνεται 1-3 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

Συσκευασία: 100 ταμπλέτες σε γυάλινο φιαλίδιο.

Φόρμουλα Ασβεστίου, Μαγνησίου & Ψευδαργύρου, Για τη δόμηση & τη διατήρηση των οστών & των δοντιών,Χρήσιμο συμπλήρωμα σε περιπτώσεις εμμηνόπαυσης.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.