Kanavos Sweet Orange Essential Oil, 30ml
Αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού κατάλληλο ως βελτιωτικό οσμής και γεύσης αλλά και ως άρωμα.
Κωδικός: 163371
Barcode: 5205056291388
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού κατάλληλο ως βελτιωτικό οσμής και γεύσης αλλά και ως άρωμα.
Kanavos Sweet Orange Essential Oil, 30ml
Kanavos Sweet Orange Essential Oil, 30ml

Kanavos Sweet Orange Essential Oil

Αντενδείξεις - προφυλάξεις:

Μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία και ερεθισμό ευαίσθητου δέρματος

Αναφορές για τα αιθέρια έλαια υπάρχουν από το 2000 π.Χ. ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι φορές που αναγράφεται στη Βίβλο η χρήση φυτών και ελαίων για θεραπευτικούς και θρησκευτικούς σκοπούς. Χρησιμοποιήθηκαν ευρέως από τους Αιγυπτίους οι οποίοι ανέπτυξαν τεχνικές για την παρασκευή αρωμάτων και ελαιωδών αλοιφών ως καλλυντικά και θεραπευτικά μέσα. Οι τεχνικές, η γνώση και οι συνθέσεις τους αξιοποιήθηκαν και από άλλους πολιτισμούς που ακολούθησαν τον Αιγυπτιακό και ήρθαν σταδιακά στην Ευρώπη από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους.

Τα αιθέρια έλαια παράγονται από τα φυτά για διάφορους λόγους όπως τη διαπνοή του νερού από τα φύλλα τους θερμούς μήνες, τη προσέλκυση εντόμων, τη προστασία από φυτοφάγα ζώα και ασθένειες κ.α. Η χημική τους σύνθεση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φυτό από το οποίο προέρχονται, το τμήμα του φυτού, το κλίμα της χώρας κλπ.

Αιθέρια έλαια - Ευεργετικές Ιδιότητες
Τα αιθέρια έλαια ανάλογα με το είδος και τη περιεκτικότητα των συστατικών τους μπορεί να εμφανίζουν μία σειρά από θεραπευτικές δράσεις και επομένως παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης τους για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων. Για παράδειγμα, αναλγητικές, αναισθητικές, αντιαλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές, αφροδισιακές, αποσυμφορητικές, εντομοαπωθητικές κ.α.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Kanavos
Barcodes 5205056291388
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.