Old Spice Promo Set Captain Deodorant Stick 50ml & Captain Shower Gel and Shampoo 250ml
Πακέτο προσφοράς με WhiteWater αποσμητικό σπρέι, αποσμητικό στικ και αφρόλουτρο.
Κωδικός: 165914
Barcode: 8006540416105
Βάρος Συσκευασίας: 580gr
Εξαντλημένο
Πακέτο προσφοράς με WhiteWater αποσμητικό σπρέι, αποσμητικό στικ και αφρόλουτρο.
Old Spice Promo Set Captain Deodorant Stick 50ml & Captain Shower Gel and Shampoo 250ml
Old Spice Promo Set Captain Deodorant Stick 50ml & Captain Shower Gel and Shampoo 250ml Old Spice Promo Set Captain Deodorant Stick 50ml & Captain Shower Gel and Shampoo 250ml Old Spice Promo Set Captain Deodorant Stick 50ml & Captain Shower Gel and Shampoo 250ml

Old Spice Set Captain Deodorant Stick 50ml & Captain Shower Gel and Shampoo 250ml

Old spice Captain Deodorant Stick 50ml

Εφαρμόστε στις μασχάλες σας για προστασία μακράς διάρκειας. Με την αβίαστη φιλοδοξία σας, ο κόσμος είναι στα πόδια σας και το Old Spice Captain σάς δίνει κάθε δυνατότητα με ένα γλυκό και φιλικό άρωμα που δεν αναγνωρίζει κανένα όριο και κανένα «πρέπει».

Το ανδρικό αποσμητικό Old Spice καταπολεμά ακόμη και την πιο βαριά κακοσμία με μια υπέροχη ευωδία. Τεχνολογία για άρωμα που διαρκεί και που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το άρωμα σας όσο και οι άλλοι γύρω σας ξανά και ξανά

Old Spice Captain Shower Gel & Shampoo 250ml

Το ανδρικό αφρόλουτρο gel Old Spice καθαρίζει την επιδερμίδα και βγάζει από τη μέση κάθε άσχημη οσμή. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας (ιδανικά μέσα στο ντουζ), κάντε αφρό και καθαρίστε το σώμα σας.

Όταν δεν δαμάζετε τα κύματα, θα δαμάζετε τα συναισθήματα σε όλους τους χώρους και θα τους γεμίζετε με το φρέσκο άρωμα του σανδαλόξυλου και του ανοιχτού ωκεανού.

Το αφρόλουτρο Old Spice καταπολεμά τη βρωμιά και τις οσμές, έτσι ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε στις επιχειρήσεις σας ή σε κάθε άλλη σας ασχολία (να μαθαίνετε στον παπαγάλο σας να τραγουδά για παράδειγμα).

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Old Spice
Barcodes 8006540416105
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.