Τα 5 top προϊόντα που φέρουν την υπογραφή «Κορρές»
Τα 5 top προϊόντα που φέρουν την υπογραφή «Κορρές»
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 5 top προϊόντα που φέρουν την υπογραφή «Κορρές»

Τα φυσικά καλλυντικά Κορρές είναι από τα λίγα ελληνικά προϊόντα που διατυμπανίζουν από τη Βαρκελώνη έως το Τόκιο κι από το Λονδίνο έως τη Μελβούρνη τον επιχειρηματικό οίστρο και το έξυπνο branding ενός προϊόντος «Made in Greece».,

Όλα ξεκίνησαν το 1996, όταν ο Γιώργος Κορρές ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία, μετά τη λήψη του πτυχίου του πάνω στη Φαρμακευτική και της εργασίας του από το 1980 στο αρχαιότερο φαρμακείο ομοιοπαθητικών στην Αθήνα.

Χρησιμοποιώντας απλά, φυσικά υλικά και κρατώντας τις τιμές σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, ο Κορρές κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να είναι μια αξιόλογη μάρκα με διεθνή αναγνώριση.

Πώς; Κάνοντας τρία απλά και ουσιαστικά πράγματα:

  • Εκμεταλλεύθηκε τους μοναδικούς καρπούς της ελληνικής φύσης για τη δημιουργία πρωτότυπων καλλυντικών προϊόντων.
  • Έδωσε στα παρασκευάσματά του ποιότητα και ευρωπαϊκό flair, γνωρίζοντας πως ένα ποιοτικό προϊόν ξεκινά από το περιεχόμενο και ολοκληρώνεται στο περιτύλιγμα.
  • Επεκτάθηκε στο εξωτερικό, κρατώντας τις τιμές χαμηλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το 2017 αποτέλεσε έτος σημαντικών εξελίξεων για τον Όμιλο. Συγκεκριμένα η ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ανακοίνωσε την Επενδυτική συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της Nissos Holdings (CY) Ltd.(εταιρεία που έχει υποβάλει Δημόσια Πρόταση στην ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε.), της NHPEA Maiden Holding B.V. (με απώτατο ελέγχοντα την Morgan Stanley), της Profex (εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα φαρμακευτικών, δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων στην αγορά της Κίνας μέσω έμπειρης ομάδας με περισσότερα από 500 κατηρτισμένα στελέχη), του κ. Γεώργιου Κορρέ, του κ. Απόστολου Κορρέ και της κας Ελένης Φιλίππου.

Η συγκεκριμένη συνέδραμε στην ενίσχυση της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ, με την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας στις υφιστάμενες αγορές, καθώς και την επέκταση σε νέες αγορές (Κίνα και εν συνεχεία σε άλλες περιοχές της Ασίας).

Τα 5 top προϊόντα που φέρουν την υπογραφή «Κορρές»

Μετά και το άνοιγμα στην Ασία, τα προϊόντα του Ομίλου εκτοξεύτηκαν σε δημοτικότητα για τα αγνά υλικά και τα σούπερ αποτελέσματά τους.

Τα δικά μας αγαπημένα είναι:

  • Μαύρη Πεύκη 3D - Κρέμα Νύχτας - Ανόρθωση Περιγράμματος/Ολική Σύσφιξη

Γιατί; Διότι: Είναι πλούσια κρέμα νύχτας με καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες και είναι πλούσια σε βούτυρα και κεριά, με αποτέλεσμα να θρέφει την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η κρέμα νύχτας Μαύρη Πεύκη 3D είναι μέρος της σειράς Ολική Φυσική Αντιγήρανση με Μαύρη Πεύκη. Η σειρά ακολουθεί το βιολογικό μονοπάτι των μεταλλοπρωτεϊνασών. Οι μεταλλοπρωτεϊνάσες είναι ένζυμα, η δράση των οποίων επηρεάζει τη διατήρηση της τρισδιάστατης δομής του συνδετικού ιστού, ενώ η ρύθμιση της λειτουργίας τους μέσω της εξειδικευμένης δράσης των πολυφαινολών από Μαύρη Πεύκη (Επιγαλλοκατεχίνη), η οποία διαθέτει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έτσι, διασφαλίζεται η μακροπρόθεσμη προστασία του συνδετικού ιστού και συνεπώς της ελαστικότητας της επιδερμίδας και του περιγράμματος του προσώπου.

Pure Greek Olive Eau de Cologne Verbena - Αναζωογονητική Κολόνια από Άνθη Λουίζας & Εσπεριδοειδή

Γιατί; Διότι είναι εμπνευσμένη από την τελετουργία ομορφιάς των γυναικών της Κρήτης που χάνεται στους αιώνες, κι έχει δημιουργηθεί από υπέρτατης ποιότητας και παγκοσμίου φήμης ποικιλία βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στο πλαίσιο της συλλογής Pure Greek Olive. Είναι δερματολογικά ελεγμένη. Έχει δροσερό άρωμα για τόνωση και προσφέρει φρεσκάδα.

Σημειωτέον ότι η συλλογή Korres Pure Greek Olive είναι μια «αυτόνομη» σειρά, καθώς, εκτός από την περιποίηση σώματος, αποκτά πλέον θέση στη φροντίδα προσώπου, μαλλιών, αλλά και στην κατηγορία eau de cologne, με προϊόντα βασισμένα στο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά λιπαρά στοιχεία, βιταμίνες και πολυφαινόλες, και στο τονωτικό εκχύλισμα βιολογικών φύλλων Ελιάς από τους ξακουστούς ελαιώνες της Κρήτης όπου καλλιεργείται η, ανώτερης ποιότητας, ποικιλία, Κορωνέικη.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.