Η καθημερινή σου φροντίδα με Apivita Aqua Beelicious σε 4 βήματα
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Η καθημερινή σου φροντίδα με Apivita Aqua Beelicious σε 4 βήματα

Εάν ανήκεις στο team #naturelovers και επιλέγεις φυσικά συστατικά ενυδάτωσης για την επιδερμίδα σου, η Apivita δημιούργησε για εσένα τη σειρά Aqua Beelicious.

Ειδικά σχεδιασμένη για την genZ, δηλαδή για άτομα 20-30 ετών και με moto #feelwaterful, εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης και δημιουργεί προϊόντα που εξασφαλίζουν βαθιά ενυδάτωση, καταπολεμούν τις γραμμές έκφρασης και φτιάχνουν μια τέλεια βάση για μακιγιάζ.

Το εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, η ίριδα, το άγριο τριαντάφυλλο, το μέλι άνθεων γίνονται η βάση όλων των προϊόντων της σειράς, η οποία, χάρη στους θησαυρούς των συστατικών της, καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδα

Το Εκχύλισμα Λουλουδιών εξασφαλίζει τους ενυδατικούς παράγοντες της σειράς, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση που αναπληρώνει το χαμένο νερό της επιδερμίδας.
Το Μέλι Άνθεων γίνεται η πηγή θρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζοντας την ισορροπία, τη φρεσκάδα και τη λάμψη.
Η Πρόπολη, χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση, μετατρέπεται στην προστατευτική δύναμη της επιδερμίδας, αποτρέποντας τις επιβλαβείς συνέπειες των εξωτερικών παραγόντων, όπως η σκόνη και η ρύπανση.

Για το νεσεσέρ των διακοπών σου -και όχι μόνο- θα χρειαστείς 4 προϊόντα που θα εξασφαλίσουν ό, τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου για την καθημερινή της περιποίηση.

Ακολούθησε τα βήματα!

Βήμα 1
Εν αρχή ην η προετοιμασία!
Χρησιμοποίησε το Apivita Aqua Beelicious Perfecting & Hydrating Face Toner για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου να δεχτεί τα επόμενα προϊόντα.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.